Informatikai megoldások

Mikro- és kisvállalkozásoknak

Megbízhatóság - Szakértelem - Rugalmasság

INFOPARTNER

Informatikai szolgáltatások

Cégünk 1995 óta foglalkozik informatikai rendszerek kidolgozásával, üzemeltetésével és fejlesztésével. Célunk egy olyan partneri kapcsolat kiépítése, melyben ügyfeleink részére ügyfeleink részére megbízható és rugalmas megoldásokat nyújtunk.

Hardver

Számítógépek, laptopok, táblagépek javítása, bővítése, karbantartása

Szoftver

Informatikai rendszerek tervezése, megvalósítása, üzemeltetése, bővítése

Hálózat

Számítógép hálózatok kiépítése, menedzselése

Online jelenlét

Honlapkészítés, optimalizálás, SEO On-line marketing kampányok (Google Ads, Facebook)

EDDIG ÖSSZESEN....

0 +
Partner
0 +
Megjavított számítógép
0 +
Távsegítség nyújtás
0 +
Sikeres honlap

Ellenőrizd számítógéped biztonságát!

Napjainkban szinte minden munkát számítógépeink segítségével végzünk, ezért kiszolgáltatva érezhetjük magunkat emiatt. Képzeljük el mi történne, hogy ha a gépünk egy váratlan meghibásodás vagy vírustámadás következtében elromlana. Nagy valószínűséggel szervizbe kellene vinni és akár több napig is képtelenek lennénk a munkánkat végezni. Nem beszélve arról, hogy fontos dokumentumaink semmisülhetnének meg.

Hogyan fog kinézni az együttműködésünk?

1.

INGYENES Állapotfelmérés

Igényeld ingyenes állapotfelmérésünket, melynek keretében átvizsgáljuk a számítógépek állapotát.

2.

Kedvezményes próbaidő

Együttműködésünket kedvezményes díjszabású próbaidővel kezdjük meg. Állapotfelmérést követően elhárítjuk a hibákat és megoldjuk a legfontosabb biztonsági követelményeknek megfelelő feladatokat.

3.

Rendszer optimalizás

Áttekintjük a felhasználói munkafolyamatokat, javaslatot teszünk azok optimalizására megfelelő hardver- és szoftver eszközök beszerzésére és használatára. Ezek segítségével néhány hónapon belül időt, energiát és költséget lehet megtakarítnani.

4.

Folyamatos karbantartás

A hardver és szoftver elemeket karbantartási tervet követve folyamatosan ellenőrzés alatt tartjuk. Elvégezzük a szoftverek frissítését, a biztonsági mentéseket, a hardverek tesztelését, azok rendszeres tisztítását és a perifériák, valamint a hálózat karbantartását.

Csomagjaink

KONZULTÁCIÓ

Beszéljük át, hogy miben is tudunk neked segíteni

INGYENES

Ismerjük meg egymást
ingyenes szaktanácsadás

RENDSZERGAZDA - CSOMAG

Számítógépek karbantartása, felügyelet és távsegítség-nyújtás

30.000 Ft-tól

Havonta

Mikro- és kicávllalkozások számára

ONLINE JELENLÉT

Elérhetővé tesszük vállalkozásod az online térben

40.000 Ft-tól

Egyszeri

Mikro- és kicávllalkozások számára​

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Bizonytalan vagy?

Ügyfeleink véleménye

Amióta a Fit Project kezeli a hirdetéseimet, megnégyszereződött a vendégeim száma. Köszönöm nektek!
John Doe
Budapest
Új weboldalamon a vendégeim nagyon könnyen tudják lefoglalni az edzős időpontjaikat, ami nagyon sok adminisztrációt vett le a vállamról
Willams Smith
Nyíregyháza
3 hónap munka után le kellett állítani a hirdetéseket, ugyanis nem tudtam több vendéget fogadni. A megnövekedett bevétel miatt most a saját konditermem nyitásán dolgozok
Willams Smith
Siófok

Kérj ajánlatot!

Segítünk, hogy a számítógéped biztonságban legyen!

Töltsd ki a jobb oldalon lévő űrlapot, és mi 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot


  12 - 55 - 15> 15


  Windows 10Windows 8Windows 7Egyéb  5 kérdés, amit érdemes megfontolni rendszergazda választásakor

  A megfelelő ügyfélszolgálat sajnos túl sok ügynökségnél és szabadúszónál egy elveszett tudásnak számít.

  Mi kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a beérkező kérések/kérdések gyorsan és pontosan meg legyenek válaszolva, biztosítva az 5 csillagos ügyfélélményt. Mi magunk is sokszor tapasztaltuk, hogy mennyire zavaró napokat várni egy e-mail megválaszolására, vagy szembesülni azzal, hogy “még valakivel egyeztetnie kell” a munkát végzőnek.

  Kicsi, de az ügyfélélmény mellett 100%-osan elkötelezett ügynökségként különösen büszkék vagyunk arra, hogy a klienseinkkel folyamatos és közvetlen kapcsolatban legyünk Skype-on, telefonon, e-mailen, személyesen, vagy az ügyfél által megválasztott csatornán.

  Megbízóként önnek muszáj felismernie azt, hogy hiába épített kiváló weboldalt egy ügynökség/szabadúszó egy másik területen működő vállalkozásnak, ez nem biztosíték arra, hogy önnél is ugyanilyen munkát tudnak szállítani.

  Mi azt tapasztaljuk, hogy a marketing kivitelezést végzőnek valóban értenie kell az adott piac működését, egy bizonyos szakmai tapasztalatra biztosan szükség van. Ráadásul sokan szó szerint mindent kínálnak keresőoptimalizálástól szövegíráson keresztül a hirdetéskezelésig, és persze egy kis grafikai tervezést is elvállalnak.

  A Beautymarketing.hu csapata csak és kizárólag szépségszalonokkal dolgozik, ismerjük az ilyen vállalkozások igényeit és a legjobb megoldásokat, amik bizonyítottan eredményeket hoznak.

  Nagyon sok esetben tapasztaltuk, hogy a marketinges ért egy bizonyos szoftver használatához, és bár messze nem az a legjobb megoldás a kliens számára, mégis erre beszéli rá a vásárlót.

  Rendszeres, hogy ilyenkor a kliens utólag jön rá, hogy bizonyos fontos funkciók hiányoznak az oldalból, és/vagy annyira nehéz az adott szoftver kezelése, hogy lényegében “túszul ejtette” a vállalkozását egy marketinges, hiszen nélküle nem is lehet üzemeltetni az oldalt, a legkisebb változtatáshoz is segítség szükséges.

  A Beautymarketing.hu csapata mindig az aktuálisan legfejlettebb szoftverrel dolgozik, és mindig készek vagyunk új dolgokat tanulni – ha a kliensünkként már használ egy rendszert, akkor rövid időn belül alkalmazkodni tudunk ahhoz a szoftverhez.

  Sok ügynökség csinálja azt, hogy 3-4 remek oldalt összeraknak, hogy portfólióként mutathassák meg a klienseknek – de az, amit a klienseknek szállítanak a valóságban, sokkal alacsonyabb minőségű, és erről könnyű meggyőződnie.

  Arról nem beszélve, hogy az, hogy egy oldal jól néz ki, nem jelenti azt, hogy vásárlásokat is generál a vállalkozás tulajdonosának. Mondjuk ki: sok esetben a piacon arra törekednek, hogy egy szerződés minden pontja minimális erőbefektetéssel legyen kipipálva, és le lehessen zárni a projectet.

  A Beautymarketing.hu mindig arra törekszik, hogy minden oldal a maximális üzleti eredményeket hozza a kliens számára (még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy időnként nincs lehetőség csilli-villi designnal előállni).

  Továbbá minden oldalelem/aloldal/marketingeszköz részletesen elmagyarázásra kerül, hogy teljesen tiszta legyen, hogy miért pont az adott megoldást választottuk.

  Az egyik legegyszerűbb mód eldönteni, hogy az igényesség kitart-e a szerződés aláírása után is, ha ön ellenőrzi, hogy az ügynökség “megcsinálta-e a házi feladatát”, és felkészülten érkezett-e a beszélgetésre.

  Sok esetben fog teljesen üres, kérdő tekinteteket kapni válaszként arra a kérdésre, hogy vajon van-e elképzelésük arról a munkáról, amit kivitelezni készülnek.

  Biztosíthatjuk róla, hogy a Beautymarketing.hu csapatával azonnal kész javaslatokkal, példákkal és magyarázatokkal várjuk önt, már az első megbeszéléskor is, hiszen mi csak szépségszalonokkal dolgozunk. 

  Kérj visszahívást!

  KÉRJ VISSZAHÍVÁST ÉS EGY MUNKANAPON BELÜL MEGKERESÜNK, HOGY JAVASLATOT TEGYÜNK AZ INFORMATIKAI PROBLÉMA MEGOLDÁSÁRA!

  RÓLUNK

  Vágó Szabolcs
  INFOPARTNER
  informatikus mérnök

  Cégünk 1995 óta foglalkozik informatikai rendszerek kidolgozásával, üzemeltetésével és fejlesztésével. Partnereinkkel bizalmi kapcsolatot építünk ki, amely elengedhetetlen feltétele a munkánknak. Az évek során sokféle informatikai problémát oldottunk meg sikeresen, ügyfeleink nagy örömére.

  Célunk, hogy rövid határidőn belül magas szintű hatékonysággal oldjuk meg a feladatokat.

  2014 óta fejlesztjük az idősellátásban használható Intézményi Gondozottak Nyilvántartó Rendszerét, mely több Idősotthonban biztosítja az igénybevételi eljáras teljes szakmai dokumentációját.