Bevétel növelési lehetőségek idősotthonoknak

Az utóbbi hetekben több alkalommal érkeztek negatív hangnemű hírek, a rezsiköltségek megnövekedésével kapcsolatban. Több intézmény fenntartásában nehézséget és bizonytalanságot okoz a megnövekvő költségek kigazdálkodása. Mint az élet valamennyi területén, még ebben a helyzetben is van több lehetséges kiút, mellyel a nehézségeket le tudjuk győzni.


Máris mutatjuk a lehetséges megoldásokat:

Az élelmiszerek, fenntartási anyagok és az infláció hatására bekövetkező áremelések követésére az egyik legkézenfekvőbb megoldás a térítési díj emelése.

Amennyiben még eddig nem alkalmazták, érdemes elgondolkozni a belépési hozzájárulás bevezetésén is. Ennek segítségével lehetőség van szert tenni olyan bevételre is, mely megfelelő szabályozással akár a megnövekedett költségek finanszírozására is fordítható.

Javasoljuk, hogy vizsgálják meg a lehetőségeinket, egyeztessenek a fenntartóval a bevételek növelésével kapcsolatban!

Természetesen az idősgondozásban használható Űrlapkezelő szoftverünk segít a belépési hozzájárulok nyilvántartásban is.

Ne felejtsék, hogy az áttéréssel a digitális adminisztrációra időt és pénzt lehetséges megtakarítani!

KI AZ infopartner?

Infopartner Vágó Szabolcs
Vágó Szabolcs
informatikus

1995 óta foglalkozik rendszergazdaként informatikai rendszerek kidolgozásával, üzemeltetésével és fejlesztésével. Partnerei elsősorban idősotthonok és szociális intézmények. Az évek során sokféle informatikai problémát oldott meg sikeresen, ügyfelei nagy örömére.

Célja, hogy az idősgondozás adminisztrációs feladatait egyszerűen használható szoftver segítségével nagy hatékonysággal oldja meg.

2014 óta fejleszti az idősellátásban használható Intézményi Gondozottak Nyilvántartó Rendszerét, mely több idősotthonban biztosítja az igénybevételi eljárás teljes szakmai dokumentációját.

Idősgondozás adminisztrációja

5 TIPP

HOGYAN EGYSZERŰSÍTHETŐ AZ ADMINISZTRÁCIÓ AZ IDŐSGONDOZÁSBAN?

Kérjük adja meg az elérhetőségeit és máris elküldjük az 5 hasznos tippet, melyekkel egyszerűsíthető az idősgondozás adminisztrációja!